Doseermachine

Zoekt u een doseermachine voor de food – of non-food industrie?
Muskopak levert zowel nieuwe als gebruikte gereviseerde verpakkingsmachines voor de food en non- food industrie. Een doseermachine werkend op perslucht kan gebruikt worden voor het doseren van zowel vloeistoffen als vaste stoffen. De doseermachine is voor de veiligheid uitgerust met twee knoppen die tegelijk ingedrukt moeten worden om de machine op te starten.

Verschillende typen doseermachine
Muskopak heeft verschillende typen doseermachines. Onderstaand lichten wij er twee uit: De Bosch schroefdosering AWEI120Q en Burdosa vloeistof doseer pomp V150 in verschillende afmetingen. De AWEI120Q is 950 x 1600 x 450mm en is uitgerust met een pneumatische klep. Het type doseermachine Burdosa V150 heeft een afmeting van 70 x 30 x 50cm, exclusief leidingen. Speciaal voor vloeistoffen is deze doseermachine uitgevoerd met eigen aandrijving. De capaciteit die deze machine aankan, is afhankelijk van het doseer volume.

Van bedrijfsleider naar eigen bedrijf
Muskopak werd in 1962 opgericht door M. Musk. Nadat hij zeven jaar werkzaam was als bedrijfsleider bij een ander verpakkingsbedrijf, besloot Musk een eigen onderneming te starten. Door de grote vraag vanuit de branche werd besloten in 1996 om compacte kleine nieuwe verpakkingsmachines te ontwikkelen deze nieuwe machines worden verkocht onder de naam Intropack Machinery Holland.  Tegenwoordig is Muskopak & Intropack Machinery holland (IMH) een erkend begrip in Nederland en daarbuiten.

Muskopak is leverancier van en specialist op het gebied van verpakkingsmachines. Wij reviseren uw machine, maar u kunt bij ons ook tweedehands machines kopen.

Wilt u meer informatie over een doseermachine? Maak gebruik van onderstaand contactformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*

*

*


design & development IN DE VINGERS